OVER DAILYWATCHES

Dailywatches is opgericht door een kleine groep mensen die horloges betaalbaar willen maken voor iedereen. Ons doel is om horloges aan te bieden die kwalitatief goed zijn. Onze horloges worden met zorg naar jou opgestuurd en in een mooie verpakking gedaan. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Wij hebben horloges in alle stijlen, namelijk: klassieke horloges, sportieve horloges, mesh horloges, mesh horloges, minimalistische horloges, canvas horloges, horloges met patronen en zelfs digitale horloges. Wij hebben gekozen voor een ruim assortiment, zodat er voor iedereen wat tussen zit en ook jij een horloge kan kopen bij Dailywatches.

Klassiek heren horloge zwart
Zakelijk luxueus horloge blauw

HERENHORLOGES

Een herenhorloge is subtiel en tijdloos. Wij bieden veel mogelijkheden wat betreft stijl. Wil jij goud, zilver of misschien een leren bandje? Wij hebben voor elke stijl een horloge. Draag jij bijvoorbeeld een pantalon met sweater en toffe sneakers? Dan staat een horloge met een leren bandje en een klassiek uurwerk heel vet. Bij een sweatpants en een basic T-shirt staat een sportief horloge heel mooi.

DAMESHORLOGES

Ons assortiment heeft een extreem ruim aanbod aan dameshorloges. Alle kleuren, materialen en formaten. Voor ieders wat wils. Wij staan voor kwalitatieve horloges die niet snel stuk gaan en kunnen dit garanderen. Mocht er toch wat gebeuren na een tijdje, bijvoorbeeld een fabrieksfout, dan zorgen wij ervoor dat jij vrijblijvend een nieuwe horloge opgestuurd krijgt. De variatie bij de dameshorloges is extreem, wij hebben metalen bandjes, leren bandjes, leuke opdrukken en subtiele classy horloges. Voor ieder outfit staat er gegarandeerd wat tussen.

RVS mesh horloge zilver zilver
Horloge rose gold dames goedkoop betaalbaar
Marmer horloge goud